Sponsorer

Enhver hjælp vi kan få her hos RescueDog er fantastisk, og hjælper os med at holde hjulene kørende. Der er vi meget taknemmelig for den store hjælp fra Poda Hegn, Maxi Zoo, Linses Webshop og jer, som sætter diverse ting af hos Rescuedog. 

LINSES WEBSHOP
Vi er yderst taknemmelige for den store hjælp fra linseswebshop.dk, og vi takker alle, der køber fra webshoppen, da I er med til at støtte hundene.

PODA HEGN
Rescuedog har med stor glæde fået sponsorhjælp af Poda hegn. Vi har her at gøre med en leverandør, der har alt, hvad hjertet begærer indenfor dyre indhegning, havehegn, smedejernslåger, hundehuse, løbegårde, autobokse etc.

Gennem tiden har vi her på gården kortvarigt benyttet os af andre fabrikater i forhold til hegn til vores hunde, og vi må konstatere, at vores behov til hegn kun bliver opfyldt af Poda’s produkter. Valget af Poda Hegn er således simpelt for os, når slidstyrke og holdbarhed er et krav.

Vi har også haft fornøjelsen af at bruge Poda’s produkter i forbindelse med hestefolde og ridebane, og også her er der stærke produkter at finde. En enkelt meget vigtig ting at nævne er, at der på mange af stolperne gives 20 år’s garanti, og hvis man, som os har banket omkring 600 stolper ned, er det ikke uvæsentlig, hvornår de skal skiftes.

Vi vil sluttelig takke Poda Hegn for deres sponsorat og varmt anbefalde denne professionelle leverandør og deres webshop til alle, der måtte stå og mangle nogle virkelige solide produkter.

MAXI ZOO
Vi er utrolig taknemmelig for den store hjælp fra Maxi Zoo i HerlevValby og TåstrupMaxi Zoo sponsorerer blandt andet mad til både hunde og katte, kattegrus etc. 

← Tilbage

%d bloggers like this: