Hvem er vi?

1907905_400210833462422_3765315186037948665_n
Kisser & Memphis

RescueDog blev startet i 2003 af Kisser Que Meldgaard med formålet om at hjælpe og skabe bedre vilkår for hunde – primært i Danmark. 

Mange hunde, som er dømt til aflivning af ejere på baggrund af adfærd, vanrøgt, skilsmisse eller andre årsager, kan sagtens få et langt og godt liv i en ny familie. Vores mål er at finde gode hjem til disse hunde. 

Vi tror på, at alle hunde indeholder præcis det, som den skal fra fødslen. Den er hverken god, dårlig eller ond – den er ganske enkelt en hund, og skal behandles som en. En hund er ikke et stykke legetøj, som man kan tage frem og lægge væk, som man lyster og ønsker. Når vi køber en hund, køber vi ikke en ting, men et levende væsen, som vi har påtaget os ansvaret for. Ud over at sørge for det basale – mad, vand, social omgang med andre osv. – er det også vores ansvar at aktivere vores hund efter det behov, som den nu engang har. Og alle hunde har et behov for at bruge både kroppen og hovedet, blot i forskelligt omfang.

Rigtig mange hunde får, hvad vi mennesker kalder uvaner eller dårlig opførsel, når de ikke bliver stimuleret rigtigt. Hvis problemerne ikke bliver adresseret i tide, kan det udvikle sig fra at være uvaner til at blive agressiv og destruktiv adfærd. 

Vi modtager hunde fra dyrelæger, som ønsker at give en indleveret hund en ekstra chance på livet. Desuden modtager vi også hunde fra private, der enten selv har en hund, som de ikke længere magter eller kender noget, som vil aflive deres hund på baggrund af uønsket adfærd. 

Alle hunde hos Rescuedog bor i stuehuset sammen med os, da vi mener, at det er den bedste måde, hvormed vi kan observere hundene i forskellige situationer og træne almindelig adfærd. Dette betyder dog også, at der er en begrænsning på det samlede antal af hunde, som vi kan have. 

Har du brug for en snak omkring indlevering af din hund kan vi kontaktes alle hverdage fra 08.00-09.00 på tlf 26845800, ellers er i velkommen til at sende en mail eller skrive til Kisser på Facebook.

ikke-navngivet
 Rescuedog
Kisser Que Meldgaard

← Tilbage

%d bloggers like this: