5 Comments

Add yours →

 1. Lille Noah kom til os i august 2016, og sikke en bette guldklump vi der hentede. En lille gave, som vi lige fik mulighed for gennem RescueDog, som gør det super fantastisk for en masse hunde og 1 grissebasse, som bare ønsker deres 4 ever hjem, hvor de kan gøre det de er gode til – nemlig at være familiens kæreste og mest trofaste ven 💙❤ Tak for jer i RescueDog, og tak for jeres indsats og arbejde dagligt 24/7 for alle derude, som har brug for en hjælpende hånd.
  Vuf & Kram fra Noah ( Chihuahua ) og Co.

  Liked by 1 person

 2. Jan Eigaard Hansen marts 20, 2017 — 11:41 pm

  Vi har adopteret Anna for 1 år siden. Vi havde 4 drengehunde som havde mistet 2 artsfæller indenfor de sidste 2 år. Vi var ikke i tvivl om at vi ville have en hund der skulle have en ny chance for et godt liv her hos os. En hund enten fra et internat, gadehund eller omplaceringshund. Vi søgte faktisk om adoption af en anden hund til at begynde med. Men blev anbefalet at komme og besøge Anna. Vi havde et krav om at vores hunde skulle mødes med Anna inden vi sagde ja. Dette blev arrangeret hos Kirsa. Det gik efter planen og vi besluttede os for at Anna skulle bo hos os.
  Anna kom til os i påsken 2016. Anna var faktisk ok tryg ved min kone Linda fra start. Men mig var hun absolut ikke tryg ved. Det skar dybt i mit hundehjerte. Men jeg lod Anna bestemme tempoet. Og langsomt men sikkert kom hun af sig selv. Dette tog et par måneder. Men det var det hele værd. De små fremskridt dag for dag det fyldte os begge med glæde og taknemmelighed.
  Anna er nu 100% tryg i vores familie. Hun er en super sød, charmerende og på alle måder en dejlig hund. Hun har humor, hun er fræk, men hun lystrer samtidig rigtigt godt. Anna elsker at lege med vores andre hunde på vores 1,5 Ha grund. Og alle ugens dage kører vi med alle 5 hunde ud, så de kan “læse” en anden “avis”.
  Vores hunde har altid kunnet slikke en tallerken sammen uden at knurre. Det kan Anna også, for hun ved at der er ikke nogen der tager noget fra hende. Hun samtidig en rigtig god vagthund overfor fremmede.
  Vi er ovenud taknemmelige for at have adopteret Anna. VI har den største respekt for det store arbejde Kirsa gør for alle de hunde der kommer under hendes kyndige og kærlige vinger. Og ikke mindst, at de kommer ud til de bedst mulige nye hjem.

  Kærlig hilsen
  LInda & Jan

  Liked by 1 person

 3. Tinna M Bjørn maj 28, 2017 — 1:36 am

  Hej dejlig at se “nogen” er god ved de efterladte dyr 👏🏻👏🏻🐾🐾

  Liked by 1 person

 4. Stine Kaarup Hansen februar 6, 2018 — 12:40 pm

  For 3 år siden måtte jeg desværre erkende, at jeg ikke længere kunne tage mig af min lille elskede hund Buller. Han endte med at få sit blivende hjem hos Kisser og hendes mand på gården og det er jeg simpelthen så glad for, jeg ved at han har det som blommen i et æg og han fortjener kun det bedste 🙂 Han er simpelthen verdens dejligste hund. Jeg savner ham stadig rigtig meget og tænker på ham hver eneste dag, men det trøster mig at vide, at ‘min’ lille guldklump har det bedste liv jeg kan tænke mig for ham 🙂 Han elsker andre hundes selskab og han elsker at være ude – hos Kisser kan han være ude i de skønneste omgivelser hele dagen lang sammen med alle sine hundevenner. Og man kan ikke tænke sig nogen bedre ny hundemor end Kisser 🙂 Mange hilsner til Buller og Kisser fra Bullers gamle madmor Stine

  Like

  • Har først set din besked nu… Buller har det stadig godt. Han er ved at være en gammel dreng, men får stadig sine flip med små hop i luften. Han er min øjesten. ❤️❤️❤️❤️

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: